scroll

Ασφάλεια & Υγιεινή

         

Αγαπητοί μας φιλοξενούμενοι & φίλοι,

Γνωρίζουμε πολύ καλά πόσο πολύτιμες είναι οι διακοπές με αγαπημένα πρόσωπα και φίλους. Σας υποδεχόμαστε εφαρμόζοντας ένα λεπτομερές σχέδιο που αφορά σε όλα τα επίπεδα λειτουργίας μας. Στόχος μας είναι να σας προσφέρουμε την ίδια ποιότητα διαμονής και εμπειριών, προσαρμοσμένες ως προς το πρακτικό τους σκέλος και με βάση τις ιδιαιτερότητες των χώρων μας, ώστε να διασφαλίζεται η ασφάλειά σας και της ομάδας μας. Όλο το πλάνο αξιολογείται και αναθεωρείται σε εβδομαδιαία βάση, ενώ παρακάτω θα βρείτε τα πιο σημαντικά στοιχεία του πρωτοκόλλου μας.

Πλήρης εμβολιασμός του προσωπικού μας σε όλα τα τμήματα, αλλά και παράλληλοι διαγνωστικοί έλεγχοι ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

Προσαρμογές στις πολιτικές κράτησης

Όλοι οι κατάλογοί μας είναι Ευέλικτοι/Flexible, με χρονικό διάστημα δωρεάν ακύρωσης τη μία εβδομάδα (7 μέρες). 

Επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας στο info@ktimabellou.gr για οποιαδήποτε τροποποίηση ή συνεννόηση πάνω στην κράτησή σας.

Πρόσβαση & Τοποθεσία

Για όσους μας επισκέπτεστε αεροπορικώς, με άφιξη στο Διεθνές Αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης, προτείνουμε για ασφαλέστερη - με υγειονομικούς όρους - μετακίνηση, την ενοικίαση αυτοκινήτου. Το Κτήμα Μπέλλου απέχει μόλις 2 ώρες από το αεροδρόμιο (1½ ώρα από το κέντρο της πόλης).

Βρισκόμαστε σε μια ανέγγιχτη περιοχή μέσα στη φύση, ανάμεσα στον Όλυμπο και τα Πιέρια, 3 χλμ από το χωριό Άγιος Δημήτριος Πιερίας και 9 χλμ από το Λιβάδι Ελασσόνας. Διαθέτουμε 12, συνολικά, δωμάτια και υποδεχόμαστε έναν περιορισμένο αριθμό φιλοξενουμένων.

Covid & Υγειονομικά Πρωτόκολλα

Από κατασκευής όλοι οι χώροι και τα δωμάτια του ξενοδοχείου μας αερίζονται αποκλειστικά με φυσικό τρόπο και κάθε δωμάτιο έχει πρόσβαση σε μπαλκόνι ή αυλή.

Λόγω του κλίματος, των ιδανικών συνθηκών υγρασίας και του υψομέτρου μας στα 900 μ, δεν απαιτείται κλιματισμός στους εσωτερικούς χώρους και κανένα δωμάτιο δε διαθέτει κλιματιστικό. Όλα τα παράθυρα διαθέτουν προστατευτική σίτα, ενώ κάποια από τα δωμάτια, με βάση τον προσανατολισμό τους, εξοπλίζονται τους καλοκαιρινούς μήνες με ανεμιστήρα.

Οι εσωτερικοί κοινόχρηστοι χώροι του ξενοδοχείου είναι 250 τ.μ. και γίνονται οι απαραίτητες προσαρμογές και μετακινήσεις επίπλων ώστε να εξασφαλίζονται οι απαιτούμενες αποστάσεις. Όλο το Κτήμα μας με τις καλλιέργειές του απλώνεται σε έκταση 50 στρεμμάτων. 

Η πλειοψηφία των δωματίων (Κατοικίες & Τρίκλινα δωμάτια) διαθέτουν αυτόνομη είσοδο και έτσι αποφεύγεται ο συγχρωτισμός σε εισόδους και διαδρόμους.

Λαμβάνοντας υπόψιν Υγειονομικά Πρωτόκολλα Διεθνών & Εθνικών Οργανισμών Υγείας, καθώς και ιδιωτικών φορέων, και με βάση τα επίσημα Εθνικά πρότυπα, έχουμε προχωρήσει στις παρακάτω ενέργειες στα τμήματά μας, με πρώτη την αναλυτική εκπαίδευση του προσωπικού μας.  

  • Υπηρεσίες Υποδοχής

- Προσαρμογή των ωρών check-in & check-out με βάση τις νέες κυβερνητικές διατάξεις, στις 15.00 και στις 11.00 αντίστοιχα, ώστε να μπορεί να διεξαχθεί πλήρης απολύμανση και να μεσολαβήσει επαρκής χρόνος αερισμού των δωματίων,

- Aυτοματοποίηση μέρους των διαδικασιών άφιξης & αναχώρησης,

- Απολύμανση των κλειδιών των δωματίων,

- Μεταφορά των αποσκευών των φιλοξενουμένων, όπου απαιτείται και το επιθυμούν οι ίδιοι, με γάντια μιας χρήσης και τον απαιτούμενο προστατευτικό εξοπλισμό.

  • Καθαριότητα & Housekeeping

Η καθαριότητα αποτελεί βασικό πυλώνα των υπηρεσιών του Κτήματος Μπέλλου. Σε μια περίοδο υγειονομικής κρίσης, ωστόσο, τα πρωτόκολλα απολυμάνσεων προσαρμόζονται με αυστηρότητα στις έκτακτες συνθήκες για την ασφάλεια φιλοξενουμένων και προσωπικού.

- καθιέρωση προστατευτικού εξοπλισμού (PPE) μιας χρήσης για τους εργαζομένους μας σε όλα τα τμήματα, διαφοροποιημένου ανάλογα με τη θέση τους,

- εγκατάσταση σταθμών απολύμανσης χεριών, καθώς και

- πολλαπλασιασμός των απολυμάνσεων και της εξυγίανσης από το προσωπικό μας στους κοινόχρηστους χώρους,

- στο εσωτερικό των δωματίων: απολύμανση, όπως πάντα, στις συχνά χρησιμοποιούμενες επιφάνειες και “κρυφές” εστίες (χερούλια, χειρολαβές, τηλεκοντρόλ, διακόπτες κλπ.), καθώς και σε όλες τις σκληρές επιφάνειες στο κυρίως δωμάτιο, στο μπάνιο και τα έπιπλα εξωτερικού χώρου / αντικατάσταση όλου του υφασμάτινου εξοπλισμού καθαριότητας από δωμάτιο σε δωμάτιο / χρήση ειδικής σκούπας νερού (και όχι ανακυκλοφορίας αέρα) / συχνό πλύσιμο αλλά και εφαρμογή ξηρού ατμού απολύμανσης 180ºC σε όλες τις υφασμάτινες επιφάνειες & στα χαλιά σε κάθε αναχώρηση / απομάκρυνση όλων των εντύπων και βιβλίων από όλα τα δωμάτια / προσθήκη ειδών προσωπικής απολύμανσης / προαιρετικό φρεσκάρισμα δωματίου κατά τη διάρκεια της διαμονής σας, και

- πραγματοποίηση 300 κύκλων παλμικής ακτινοβολίας UVC σε κάθε δωμάτιο πριν την άφιξή σας (και στους κοινόχρηστους χώρους σε τακτά χρονικά διαστήματα), εξασφαλίζοντας πιστοποιημένη αποστείρωση ιατρικού επιπέδου 99,9999%,

- μεταφορά του σταθμού χρησιμοποιημένων λινών σε ενδεδειγμένο εξωτερικό χώρο, ώστε να μην έρχεται σε άσκοπη επαφή μαζί του το προσωπικό μας,

- πλύσιμο λινών με απολυμαντικά προϊόντα πλυντηρίου,

Πιθανότατα, ως ευαισθητοποιημένοι περιβαλλοντικά, γνωρίζετε ότι τα απολυμαντικά είδη δεν μπορούν να είναι οικολογικά, μιας και δρουν εναντίον και των ευεργετικών μικροοργανισμών. Η εντατικοποίηση των απολυμάνσεων επιβαρύνει επιπλέον το περιβάλλον, ωστόσο θα θέλαμε να σας βεβαιώσουμε ότι κατά προτεραιότητα επιλέγουμε απολυμαντικά & ιοκτόνα προϊόντα για τα οποία δεν έχουν γίνει πειράματα σε ζώα (Πιστοποίηση Cruelty Free) και είναι εγκεκριμένα από τη Vegan Society, εφόσον πληρούν τις απαραίτητες υγειονομικές προδιαγραφές.

  • F&B και Γεύματα

- Το προσωπικό της κουζίνας μας λειτουργεί με ειδικές προδιαγραφές απολυμάνσεων, χρήσης προστατευτικού εξοπλισμού (ενδεδειγμένη στολή, γάντια, μάσκες) και ασφάλειας τροφίμων. Η συχνότητα των απολυμάνσεων αυξάνεται, και τυποποιείται πιο αυστηρό πρωτόκολλο διαχείρισης του χρησιμοποιημένου εξοπλισμού του εστιατορίου για άμεση εξυγίανσή του στο χώρο της λάντζας.

- Τροποποίηση του σερβιρίσματος του πρωινού a la carte ανά τραπέζι,

- Μείωση των τραπεζιών και αύξηση της μεταξύ τους απόστασης σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους,

- Ανέπαφος κατάλογος εστιατορίου με κώδικα QR από τη δική σας ηλεκτρονική συσκευή,

- Προσαρμογή του πρωτοκόλλου εξυπηρέτησης από το προσωπικό μας,

- Κατά το δυνατόν κράτηση τραπεζιού από τους επισκέπτες του εστιατορίου από την προηγούμενη μέρα, ώστε να προγραμματιστεί η μέγιστη αποστασιοποίηση μεταξύ των ενοίκων στον ίδιο χώρο,

- Εξυγίανση κάθε χρησιμοποιημένου τραπεζιού με τα ενδεδειγμένα απολυμαντικά προϊόντα.

  • Χώρος πισίνας (θερινή περίοδος)

- Εκτός των καθιερωμένων προτύπων υγιεινής, τίθενται τα ανώτατα όρια ασφαλείας στην ανακυκλοφορία, φίλτρανση και χλωρίωση του νερού - πραγματοποιούνται οι αντίστοιχες δειγματοληψίες.

- Ξαπλώστρες & σεζλόνγκ τοποθετούνται με απόσταση τουλάχιστον 2 μέτρων ανά γειτονικό σετ.

- Απολύμανση σε κάθε ξαπλώστρα μετά από κάθε χρήση, στην εξωτερική ντουσιέρα, καθώς και στις λαβές στις σκάλες κατάβασης της πισίνας.


Προτεραιότητά μας, όπως και όλων των φορέων Τουρισμού, είναι ο άνθρωπος και η ασφάλειά του. Με υψηλό αίσθημα ευθύνης, αλλά και πολλή χαρά, ανυπομονούμε να σας καλωσορίσουμε. Πίσω από τη μάσκα μας θα κρύβεται το πιο πλατύ μας χαμόγελο! 

Δείτε τις Κριτικές μας
trip advisor

Διεύθυνση

Κτήμα Μπέλλου
Άγιος Δημήτριος, 60 100
Πιερία, Ελλάδα

Οδηγός διαμονής

Επικοινωνία

Τηλ. +30 2351 7 700 21
       +30 697 60 60 596
Email: info@ktimabellou.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε στο newsletter μας και μείνετε ενημερωμένοι για τις προσφορές και τα νέα μας!

In relation to the requirements of EU Regulation 2016/679 (GDPR), I agree to the processing of my personal data according to Privacy Policy

Powered by Hotelcube