Καλώς Ήλθατε στο Κτήμα Μπέλλου

«Κάποιος άγγελος πρέπει να μου ’δειξε το δρόμο για το Κτήμα Μπέλλου. Ακόμα δεν ξέρω πώς αυτό το μέρος, απ’ όλα τα μέρη στην Ελλάδα, εμφανίστηκε στον ορίζοντα. Αλλά αποδείχτηκε ένας παράδεισος επί γης. Και ο πραγματικός λόγος για αυτό είναι η οικογένεια Μπέλλου. Με χάρη και γοητεία φροντίζουν τους φιλοξενουμένους τους σαν οικογένεια

Μ. D., Ινδία – από το βιβλίο εντυπώσεων του ξενοδοχείου

Στην ανέγγιχτη πλευρά του δυτικού Ολύμπου, ανάμεσα στο βουνό των θεών και τα Πιέρια, τα όρη των Μουσών, βρίσκεται το Κτήμα Μπέλλου. Επιστρέφοντας στην πατρική γη, σε μια καταπράσινη πλαγιά 45 στρεμμάτων έξω από τον Άγιο Δημήτριο Πιερίας, η οικογένεια Μπέλλου δημιούργησε ένα «πράσινο» boutique ξενοδοχείο που συνδυάζει τη φιλοσοφία του αγροτουρισμού με παροχές υψηλών προδιαγραφών.

Χτισμένος σε υψόμετρο 900 μέτρων από παραδοσιακούς τεχνίτες του Αγίου Δημητρίου με φυσικά υλικά, ο ξενώνας ακολουθεί την τοπική μακεδονίτικη αρχιτεκτονική. To ξενοδοχείο προσφέρει ποιοτική διαμονή που συνοδεύεται από χειροποίητο ελληνικό πρωινό, ένα βιολογικό εστιατόριο, καφέ, εξωτερική πισίνα και μια αίθουσα πολλαπλών χρήσεων, κατάλληλη για μικρά συνέδρια.

Το Κτήμα Μπέλλου αποτελεί ιδανικό προορισμό για τον επισκέπτη που θέλει να χαλαρώσει σε ένα ήρεμο και ζεστό οικογενειακό περιβάλλον μέσα στη φύση και να ζήσει μια αυθεντική εμπειρία φιλοξενίας στον Όλυμπο.

 

Δείτε τις Κριτικές μας
trip advisor

Διεύθυνση

Κτήμα Μπέλλου
Άγιος Δημήτριος, 60 100
Πιερία, Ελλάδα

Οδηγός διαμονής

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε στο newsletter μας και μείνετε ενημερωμένοι για τις προσφορές και τα νέα μας!

In relation to the requirements of EU Regulation 2016/679 (GDPR), I agree to the processing of my personal data according to Privacy Policy

Powered by Hotelcube